Üdvözlet mindenkinek!

Köszöntelek kedves Látogató, hogy ismét ránk találtál.

Szakosztályunk az idei (2000.) évtől új keretek között működik. Eddigi hátterünk - a Fővárosi Önkormányzat Közlekedésgépészeti Szakközépiskolája, a KGSZI- a szakosztályvezetőt onnan való távozása után nem kívánatos személynek minősítette. Az 1999/2000-es tanév végével az eddig otthont adó iskola jogutód nélkül meg is szűnt. A továbbiakban a jogi képviselőnk a Budapesti Természetbarát Központ. Felettes szervünk ezután is a természetjárók központja, a Magyar Természetbarát Szövetség, azon belül a Magyar Kerékpáros Túrázók Szövetsége.

A honlap feltöltése folyamatosan történik, most egy újabb tárhelyre, próbaképpen, amíg a megfelelő támogató megtalálásával végleges helyünkre nem költözhetünk. Képeket remélhetőleg most már nagyobb számban tudok feltenni, így a fotoalbum is folyamatosan töltögethető lesz. A legfontosabb hírek, információk itt is elérhetők. Remélem a reklámok nem túl zavaróak. Vajon melyik használhatóbb tárhely honlapunk számára? A http://szelvesz.netchicken.hu vagy a www.extra.hu/szelvesz? Észrevételed, javaslataid, az észlelt hibákat írd meg.

2000. február 10.


Még mindig és újra itt vagyunk!

Reméljük erről a tárhelyről (www.novia.hu/szelvesz) minden információ kellő sebességgel töltődik le (eddig igazából csak erre volt panasz).

Mindenki figyelmébe ajánlom a nyitólapon a TANDEM menüpont alatt található BRINGANTI szerviz honlapját, ahol igazi különlegességeket készítenek.

2001. február 24.


Talán végre "végleges" helyre költöztünk . . .

Immár a BRINGANTI Kerékpárbolt és Szervizzel saját, közös tárhelyről (a regisztrált www.bringanti.hu=http://w3.enternet.hu/pcs62szs/) jelentkezünk. Reméljük a szolgáltatónk nem csak "megtűrni" fog mint elődei: a KGSZI - ahonnan száműztek - , vagy a www.novia.hu/szelvesz, ami persze még mindig jobb volt, mint az ingyenes tárhelyek.

2002. február 14.


A webtárhely mükszik-mükszik, de . . .

ENTERNET nevű szolgáltatónk ténykedése sok kívánnivalót hagy maga után. Ma már rengeteg ingyenes tárhely található, ennek ellenére igen furcsának tartjuk a jelentősen csökkenő hardverárak mellet, hogy 20Mb-os tárhelyünk nem "akar" növekedni. A sok kép miatt vagy más szerverekre kell töltögetnünk, vagy szolgáltatót kell váltanunk. Ez utóbbit csak azért nem léptük még meg, mert e-mail címeink nagyon elterjedtek. (szelvesz@ENTERNET.HU és a frank.antal@ENTERNET.HU)

Mindenesetre ma már kissé anakronisztikusnak tűnik, hogy kizárólagosan CSAK statikus lapok tölthetők fel.

Többszöri megkeresésünkre semmi fejlesztési reménnyel sem kecsegtettek.
:-((((

Ha valaki jó ötlettel tud szolgálni, szívesen vesszük!

Jelenleg az Egressy Gábor Kéttannyelvű Műszaki Szakközépiskola szerverén tároljuk a fotoalbumot, remélem kellő sebességgel töltődik le. A szerver rendelkezésre állási ideje gyakorlatilag eléri, sőt meghaladja a legtöbb szolgáltatóét.

2004. augusztus 25.


A webtárhely reméljük most már JÓL mükszik!

Na, vettünk egy JÓ NAGY levegőt! A mai naptól honlapunk az Axelero tárhelyén müködik. Reméljük az áttöltés hiba nélkül történt. Kérünk mindenkit, hogy aki hibát talál írja meg, hogy mielőbb kijavíthassuk.
szelvesz@bringanti.hu
Ezzel egyidőben a szelvesz@ENTERNET.HU és a frank.antal@ENTERNET.HU címeink megszűnnek, helyette a szelvesz@bringanti.hu és a frank.antal@bringanti.hu címeken vagyunk elérhetőek!

2004. december 25.


A webtárhely most már MÉG JOBBAN mükszik!

Az Axeleroval történt huzavona után végre PHP futtatására is nyílt lehetőség, így az elmúlt hétvégétől kezdve kisérleti jelleggel elindult fórumunk.

2005. február 23.