EGYEDI ÉPÍTÉSŰ JÁRMŰVEINK

Fogyatékkal élők járművei

Handcycles & Armbikes

Kézzel hajtható kerékpárok. Derék alatti mozgásszervi nehézségekkel élők számára ajánljuk. A handcycle stílusú kerékpárok, kézzel tekerhető hajtórendszerrel vannak felszerelve, amíg az armbike típusú járműveket evezéshez hasonló, pedálozó mozgással lehet meghajtani.

Három kerekű kerékpárok

Egyensúly problámákkal küzdő, fiatal illetve hajlott korú ügyfeleknek ajánljuk. A harmadik keréknek köszönhetően ezen járművek használata nem igényel egyensúlyozást. Álló helyzetben is stabilak maradnak. Különösen népszerűek az összecsukható, így kis helyet foglaló modellek, amik könnyedén szállíthatóak személyautók csomagtartójában.

 

Hátul kétkerekű kerékpárok

Elől kétkerekű kerékpárok

Futóbiciklik

Kerekesszék szállító kerékpárok

Pontos előírások és tervek alapján, ügyfeleink szükségleteihez alakítjuk ki ezeket a speciális járműveket. Hosszabb túrákra is alkalmasak. Használatuk nagyon kényelmes és biztonságos, de némi gyakorlást igényel.

Speciális kiegészítők

Kiegészítőinket mindig az ügyfél speciális igényeit szem előtt tartva készítjük el egyedileg. Nem ismerünk lehetetlent, hiszünk abban, hogy a mozgás öröme mindenki számára elérhető.

Többszemélyes családi járművek

PINO stílusú tandemkerékpárok

A PINO tandem példátlan kényelmet és izgalmas utazást kínál. Használata olyan, akár egy tánc partnerünkkel. A rövid tengelytávja miatt szinte ugyanolyan könnyen manőverezhető, mint egy hagyományos kerékpár. A fekvő ülés és a nyereg helyzete erősíti a közös élményt, mivel az utazók könnyedén kommunikálhatnak anélkül, hogy hangjukat fel kellene emelniük. Mindketten élvezhetik a  panorámát, és sok hely áll rendelkezésre a csomagoknak is. A pino kerékpár a német HASE BIKES találmánya.

Párhuzamos tandemkerékpárok

Ezeket a járműveket elsősorban kiemelt figyelmet igénylő utazók számára ajánljuk. Az egymás melletti üléshelyzet megkönnyíti a másik féllel történő kommunikációt. A 3 illetve 4 kerekes kialakításnak köszönhetően nagyon stabil járművek ezek a biciklik.Kiválóan használhatók oktatásra és gyakorlásra, önbizalomhiánnyal küzdő vagy csökkent értelmi képességű ügyfelek számára is. Végül, de nem utolsósorban nagyszerű eszközök lehetnek egy jó beszélgetéshez szerettünkel, sétabiciklizés során.

 

Tandemkerékpárok az egész család részére

Nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy az egész család részére. Hagyományos stílusú tandemkerékpárjainkon akár 8 személy is utazhat. Egy ilyen biciklivel való túrát a család minden tagja együtt élvezhet.

Gyermekszállító kerékpárok és utánfutók

Hollandiában régóta nagy népszerűségnek örvendenek a gyermekszállító kerékpárok, és Magyarországon is egyre terjednek. Használatuk egyszerű, kényelmes és biztonságos. Egy ilyen biciklivel az utazás, öröm a csemetéknek és a szülőnek egyaránt.

Riksák

Ki ne ismerné a jó öreg riksát, amely hosszú évek óta a bicikli-taxi meghatározó eszköze? A hátsó ülésen kényelmesen szállítható 2 személy, akik élvezhetik a gondtalan utazást és a kilátást.

Egyedi járművek

Egyedi tervezésű kerékpárok és utánfutók

Bármilyen vad ötlete, vagy terve is legyen, ha kerekeket lehet rá szerelni nálunk partnerre talál. Két évtizedes kerékpárműszerészi gyakorlattal, korszerű szerszámokkal, naprakész technikákat alkalmazva váltjuk valóra ügyfeleink álmát. Nekünk csak az ön képzelete szab határt!

Az egyedi kialakítású járművek legyártása időigényes folyamat. Korlátozott kapacitásunk végett ilyen megrendeléseket szezonon kívül, novembertől februárig vállalunk.

Egyedi alkatrészek tervezése és javítása

Vállaljuk speciális alkatrészek tervezését és elkészítését. Bármiről legyen szó, mi megtaláljuk a megfelelő megoldást!
Az alábbi képsorozaton egy tartópapucs készítésének folyamata követhető végig.